Buufkes Garagesale 2024

Maandag 26 augustus 2024

Het is weer ten einde… de Buufkes Garagesale van 2024 is een feit. Afgelopen zondagochtend hebben er zo’n 35 adressen deelgenomen aan deze activiteit. En dit jaar hebben ook andere buurten meegedaan. Super leuk dat we dit initiatief kunnen delen met nog meer enthousiaste deelnemers.

Buurtgenoten waren al vroeg in de ochtend in de weer om alles netjes neer te zetten. Net zoals vorig jaar waren er al vroeg koopjesjagers aanwezig om al rond de neuzen en de eerste koopjes op de kop te tikken. Het was een komen en gaan van mensen uit de buurt maar ook van buiten Nuenen was er genoeg animo. Het was een geslaagde ochtend waarin er gezellig gekletst is, contact is gelegd, leuke spullen op de kop zijn getikt en een goed zakcentje verdiend is. Het weer was ons goed gezind waardoor iedereen met plezier heeft kunnen deelnemen aan deze activiteit.

Deelnemer Garage-/ voortuinsale


In het najaar wordt er gepolst of er volgend jaar wederom een Garagesale georganiseerd moet worden. Mochten er suggesties of feedback zijn, kan er via de website contact worden gelegd. Meedenken is altijd fijn!

De organisatie van de Buufkes zit niet stil; binnenkort zijn er weer nieuwe activiteiten. De eerstvolgende is Burendag op 28 september voor inwoners van de wijk van de Buufkes. Kijk op de website voor meer informatie en meld je nog snel aan om mee te doen met de Buufkes Buren Bingo Borrel.

Dit artikel is ook verschenen in De Nuenense Krant, Week 35 en Weekblad Rond de Linde, Week 35