Jumbo cheque ‘Betere buurt’ gaat naar de Buufkes

Maandag 6 mei 2024

Afgelopen zaterdagochtend was het dan zover: De Buufkes mochten een cheque van 1000 euro van Jumbo Kernkwartier in ontvangst nemen.

Jumbo draagt graag een steentje bij aan een betere buurt en had om die reden een geweldige actie. Per winkel werd 1000 euro beschikbaar gesteld voor mooie buurtinitiatieven.

De Buufkes zijn meteen gaan nadenken op welke manier zij bij buurtgenoten het gevoel van saamhorigheid kunnen vergroten. Hierdoor is het idee ontstaan om een heuse Buufkes Buurtlunch te organiseren voor jong en oud en te zorgen voor onderlinge verbinding.

Tot grote blijdschap van de Buufkes is dit initiatief gekozen door Jumbo Kernkwartier en kan er begonnen worden aan de concrete uitwerking. Houdt daarom de website buufkes.nl in de gaten voor meer informatie over de activiteit en wanneer deze plaatsvindt. Grote dank aan Jumbo Kernkwartier die dit mogelijk heeft gemaakt!

Cheque van 1000 euro van Jumbo Kernkwartier Nuenen

Dit artikel is ook verschenen in Weekblad Rond de Linde, Week 19 en De Nuenense Krant, Week 19