Aftrap nieuwe seizoen Buufkes

Zondag 31 maart 2024

Afgelopen zondagmorgen 31 maart was het weer zover; Paaseieren zoeken bij de Buufkes. De eerste bruisende activiteit van dit seizoen is een feit.

Een kleine 60 kinderen zochten in de lentezon samen met de paashaas naar verstopte paaseieren. Voor zowel de kleintjes als de schoolgaande jeugd was een heuse speurtocht uitgezet. Met vastberadenheid werd gezocht naar de speciale gouden en zilveren eieren. Daar konden de speurneuzen een extra verrassing mee verdienen. Onder luid gejuich werden de winnaars onthaald.

Groene paasei gevonden!


Deze vrolijke activiteit werd gadegeslagen door ouders en buurtgenoten onder het genot van een kopje koffie of thee. Hoogtepunt van deze activiteit was natuurlijk het delen van vreugde en samenzijn. Het weer was ons goed gezind waardoor deze eerste activiteit een ware viering van de lente betekende. 

Al benieuwd naar de volgende activiteit vanuit de Buufkes? Zet zaterdagochtend 27 april dan maar alvast in de agenda voor Koningsdag in de buurt bij het veldje Egelantierlaan/Meierijlaan!

Dit artikel is ook verschenen in Weekblad Rond de Linde, Week 14, 2024 en De Nuenense Krant, Week 14, 2024