Halloween bij de Buufkes

Zondag 29 oktober 2023

Op zaterdag 28 oktober werd er een heuse spooktocht gehouden bij de Buufkes. Op zo’n 25 adressen in de wijk konden kinderen hun griezeligste kostuums en schmink laten zien om via een ‘Trick or treat’ buurtgenoten te laten schrikken.

28-halloween-5.jpg 2,67 MB


Wat een super geslaagde avond was het! En wat een geluk hadden we met het weer. Geen regendruppel te zien en ook de volle maan deed mee om het tafereel nog wat extra aan te kleden. Door de hele wijk klonken enge geluiden, stonden griezelige attributen en werden via projectie spooky beelden getoond.

Er is zeer enthousiast versierd. Een aantal adressen had zelfs speciaal hun best gedaan met de aankleding en waren daardoor een ‘bijzondere’ locatie. Iedereen had het enorm naar hun zin en de kinderen waren blij met al het lekkers wat ze hebben opgehaald. Daar kunnen ze voorlopig wel mee vooruit. 

De komende tijd zal de buurtvereniging zich gaan buigen over activiteiten die in het nieuwe jaar georganiseerd gaan worden. Mochten er suggesties of wensen zijn, neem gerust contact op via Buufkes.nl. We hopen in 2024 wederom veel leuke activiteiten voor de buurt te realiseren. 

28-halloween-2.jpg 82,3 KB


Dit artikel is ook verschenen in Weekblad Rond de Linde, Week 44, 2023 en De Nuenense Krant, Week 44, 2023