Burendag 2023 bij Buufkes

Dinsdag 26 september 2023

Het zou de half jaar oude buurtvereniging Buufkes niet zijn als ze niet meededen aan Burendag 2023!

Wat was het gezellig tijdens deze activiteit met als thema ‘Heel Buufkes bakt’. Het begon wat nat op het trapveldje aan de Dalkruiddreef maar al gauw trokken de wolken weg en verscheen er een klein zonnetje. Voorzichtig druppelden de eerste buurtgenoten binnen met zelfgemaakte bakcreaties of uit nieuwsgierigheid. Het was een fijn samenzijn met jong en oud. Precies wat de organisatie in gedachten had!

23-burendag.jpg 92,1 KB


Er werd volop geproefd van de lekkernijen die meegebracht waren. Er was voor ieder wat wils, van oosterse zoete hapjes tot taart en cake. Er werd flink gesmuld en nieuwe contacten gelegd. Onder het genot van een lekker bakje koffie of thee en een heerlijk baksel raakten buurtgenoten met elkaar in gesprek. De kinderen vermaakten zich met het versieren en opeten van de cupcakes, het kleuren van een burendag kleurplaat en een groepje speelde nog een potje jeu de boules. Ontzettend fijn en leuk dat zowel jong als oud zich prima vermaakten. Burendag is echt voor iedereen dus deze activiteit is zeker voor herhaling vatbaar.

23-burendag-1.jpg 166 KB

Dit artikel is ook verschenen in Weekblad Rond de Linde, Week 40, 2023