Garagesale van de Buufkes door buurt bestempeld als top activiteit

Zondag 27 augustus 2023

Afgelopen zondagochtend werden er zo’n 30 garages en voortuinen aan de Vallestap e.o. omgetoverd tot heuse kramen voor de eerste garage/voortuinsale van buurtvereniging Buufkes. Van 9.30 tot 12.30 uur konden koopjesjagers uit Nuenen en omgeving in de wijk van huis tot huis gaan. De sfeer zat er goed in en er werd gezellig gekletst en verkocht.

27-garagesale.jpg 91,7 KB


Deelnemende adressen waren erg enthousiast over de activiteit waardoor er zeker wordt nagedacht om dit volgend jaar een vervolg te geven. Gelukkig werkte het weer ook nog mee en kon iedereen genieten van een zeer geslaagde zonnige ochtend met een grote opkomst.

27-garagesale-1.jpg 476 KB

Dit artikel is ook verschenen in Weekblad Rond de Linde, Week 35, 2023 en De Nuenense Krant, Week 35, 2023