Garagesale / tuinverkoop

Zondag 27 augustus 2023 van 09:30 - 12:30
Op 27 augustus van 9.30 tot 12.30 uur organiseert buurtvereniging Buufkes een gezellige garage/voortuinsale in de buurt Vallestap en omliggende straten. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en te ontdekken of er nog wat goudwaar voor u te vinden is.

Plattegrond en parkeren
Hieronder kunt u een plattegrond vinden met deelnemende adressen. Parkeer de auto bij de aangegeven parkeerplekken of kom zo veel mogelijk te voet of op de fiets. In de wijk is namelijk weinig parkeergelegenheid en je kan altijd afspraken maken om grote aankopen later op te halen.

Kaart Garagesale 2023


Let op
Daarnaast willen we er natuurlijk voor zorgen dat er zo weinig mogelijk overlast wordt ervaren. Houdt dus rekening met elkaar. Fysieke plattegronden zijn af te halen bij Vallestap 3 of Dalkruiddreef 7.

We hopen op een leuke opkomst op zondag 27 augustus dus kom allemaal gezellig langs!