Zomerbuurtfeest

Zondag 9 juli 2023 van 13:00 - 15:00
Code oranje Het Buufkes zomerfeest begint om 13:00 uur! We hebben besloten om het tijdstip te vervroegen vanwege de voorspelde onweersbuien later op de dag. Slim plan, toch? Hoe lang het feest precies duurt, hangt af van het weer. Maar we hopen dat jullie er allemaal bij kunnen zijn!

Op 9 juli van 16.00-20.00 uur vindt alweer de derde activiteit van de Buufkes plaats op het veldje bij de Egelantierlaan. Het zomerbuurtfeest!! Zijn jullie hier ook bij?

We willen een gezellig buurtfeest organiseren voor iedereen, jong en oud. Voor de kids hebben we verschillende gave buitenspellen en een 20 meter lange stormbaan, beschikbaar gesteld door Bounce Valley! Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen terwijl de volwassenen genieten van een drankje. Ook hebben we aan de innerlijke mens gedacht door hamburgers te bakken en voor de kinderen zijn er pannenkoeken.

Kom gezellig langs om elkaar te treffen, genieten en nieuwe contacten te leggen. En, dit is natuurlijk ook dé kans om nieuwe ideeën met ons te delen. We staan open voor alle suggesties en willen graag samenwerken om onze buurt nog leuker te maken.

Bijdrage: € 5,- per volwassene, € 2,50 per kind. Hiervan worden bonnen uitgereikt voor hamburgers, pannenkoeken en drinken.