Koningsdag bij 'de Buufkes' was helemaal top!

Donderdag 27 april 2023

Koningsdag bij 'de Buufkes' was helemaal top! Wat hebben we gebofd met het weer. Dit zorgde wel voor een extra dimensie van deze feestelijke dag. Dit jaar zijn we met de buurt samen gekomen in de speeltuin tussen de Egelantierlaan en de Meierijlaan. En wat hebben we een gezellig grote opkomst gehad!

We zijn de dag gestart met koffie of thee en voor iedereen iets lekkers zoals de befaamde oranje tompouce. Daarna zijn we begonnen met de spelletjes en genoten de kinderen van het springkussen dat door het Oranje Comité Nuenen geregeld was voor onze buurt. Na de spelletjes gingen de kinderen op prachtig versierde fietsen de wijk door.

Wat was er veel aandacht besteed aan de fietsen en wat reden er veel kids mee! Bij terugkomst trad Lars Brans nog op voor de buurt en dansten de kinderen en volwassenen vol enthousiasme de polonaise. Na al dat dansen werd iedereen toch wat hongerig en stonden er verschillende door Jumbo Kernkwartier gesponsorde broodjes klaar. Hierdoor werd deze zeer geslaagde ochtend extra feestelijk afgesloten.

Versierde fietsen

Dit artikel is ook verschenen in Weekblad Rond de Linde, Week 18, 2023