Paaseieren zoeken groot succes

Zondag 9 april 2023

De eerste activiteit van de Buufkes is een feit! Het paaseieren zoeken was een groot succes 😃.

Winnares gouden ei


Uitreiking gouden ei Zo’n 40 kinderen en hun ouders zijn op zoek gegaan naar de eieren die de grote en kleine Paashaas hadden verstopt en er is zelfs een gouden ei gevonden! Nadat de kinderen hun Paasbingokaart vol hadden, kregen ze een zakje met heerlijke paaseitjes mee naar huis en stond de ranja klaar. Ook ouders konden even bijkomen met thee of koffie en zochten elkaar gezellig op.

Super leuk dat er ook buurtgenoten langs kwamen voor een praatje. Zo is het echt een activiteit geworden voor de hele buurt! We hopen dat iedereen genoten heeft en we zien jullie graag terug bij een van de volgende activiteiten!!

Impresse

Dit artikel is ook verschenen in Weekblad Rond de Linde, Week 15, 2023